Menu

Eten en koken


Over ons

Eten en koken

Hoi, ik ben Janus en ik schrijf vandaag over koken. Niet iedereen houdt ervan om zijn eten zelf te koken, maar vaak is dit wel beter. Het is goedkoper, verser en lekkerder dan een kant-en-klaar maaltijd bijvoorbeeld. Het is ook helemaal niet moeilijk, het kost alleen een beetje tijd. Tegenwoordig kun je op internet elk recept vinden en zelfs via video's precies leren hoe je je gerechten klaar kunt maken. Hierdoor kan iedereen een topchef worden en thuis heerlijke maaltijden maken. Op deze blog wil ik wat verder ingaan op eten en koken. Veel leesplezier en succes met het koken!

Recente artikelen

Mosselen eten op het strand: Een romantisch diner voor twee
18 september 2019

Mosselen eten op het strand Ben je gek op het stra

Wijnglazen horeca
15 oktober 2018

Tips bij het kopen van wijnglazen voor horeca bedr

Horeca apparatuur kopen
2 augustus 2018

Stel, je hebt een horecazaak of wilt er één beginn

Tags

Wijnglazen horeca

Tips bij het kopen van wijnglazen voor horeca bedrijven

Als je op zoek bent naar tips voor het vinden van de meest geschikte wijnglazen voor horeca bedrijven, blijf dan nog even hangen. Er komt namelijk meer kijken bij deze zoektocht dan wanneer je op zoek bent naar een nieuw set glazen in je eigen keukenkast. Voor het vinden van wijnglazen die de kwaliteit van je restaurant, hotel of café eer aandoen, kun je de onderstaande tips wellicht gebruiken.   

Tip 1; Houd je doelen voor ogen  Het is bij iedere aankoop voor je horeca bedrijf natuurlijk belangrijk dat je doelen voor ogen hebt. Dit is bij de zoektocht naar wijglazen dan ook niet anders. Je wilt natuurlijk naast glazen die er mooi uitzien en bij de rest van het servies passen, ook dat ze zo lang mogelijk mee gaan. Duurzaamheid en kwaliteit is dus zeker iets waar je bij stil moet staan. Wil je bijvoorbeeld glazen die wel een keer of twee op de grond kunnen vallen zonder te breken of vind je het niet erg om een reserve opslag aan te schaffen? De keuzes die je hierbij maakt, zullen van invloed zijn op de uiteindelijke prijs je gaat betalen. Dit zijn allemaal punten die je voor jezelf moet meenemen in het opzetten van je doelen.   

Tip 2; Doe inspiratie op  Er zijn verschillende manieren waarop jij zelf van tevoren al inspiratie kunt opdoen voor je een bestelling plaatst. Zo kun je op internet inspiratie opdoen door te zoeken naar termen als 'wijnglazen horeca' of 'horeca wijnglazen'. Dan kom je gelijk op websites waar je verschillende merken en stijle tegenkomt met een duidelijk kostenplaatje erbij. Daarnaast is een horecabeurs bezoeken ook een echte aanrader. Hier kom je namelijk professionele bedrijven tegen die ervaring hebben met verschillende merken. Je kunt je dan persoonlijk laten informeren en de producten zelf even in handen nemen.   

Tip 3; Bepaal een globaal budget  Nadat je je doelen opgesteld hebt en je inspiratie hebt opgedaan heb je misschien al een beetje in de gaten wat het allemaal kosten gaat. Schrijf dit op; hierdoor krijg je een totaal overzicht van wat je budget is. Dit kun je vervolgens meenemen als je naar de groothandel toe gaat of als je de website gevonden hebt waar jij je glazen wilt bestellen. Zo weet je een beetje wat je ongeveer kwijt gaat zijn en kun je dit bij je volgende bestelling weer hergebruiken. Niet geeft een fijner gevoel dan weten waar je aan toe bent.   

Veel succes met de zoektocht naar nieuwe wijnglazen. Bezoek de website van NBService en ontdek het aanbod!